Att få snabblån med betalningsanmärkningar är inte omöjligt, även om det naturligtvis beror på hur många anmärkningar man har dragit på sig. Är det två eller tre stycken så brukar det inte innebära några problem, men är det däremot tjugo-trettio stycken så kan det naturligtvis bli svårt. Man får helt enkelt titta runt på olika företag som erbjuder snabblån med betalningsanmärkningar, och sedan får man läsa på hemsidorna om deras villkor och regler. Vissa företag är beredda att acceptera fler anmärkningar, medan andra kanske bara beviljar lån om man har någon enstaka. Man får helt enkelt gå igenom samtliga villkor grundligt.

 

Är det då nödvändigt att ta snabblån med betalningsanmärkningar, kanske någon funderar på. Ja, många gånger kan det faktiskt vara det. Man kan lätt hamna i svårhanterliga situationer där ett extra pengatillskott är absolut nödvändigt. I ett sådant läge kan det hända att ett snabblån med betalningsanmärkningar är enda utvägen för att riskera ännu större skulder hos Kronofogden. Det finns även andra, mindre akuta lägen när man gärna vill ta ett snabblån med många betalningsanmärkningar, exempelvis om man hittar en soffa som man verkligen skulle vilja ha till ett riktigt kanonpris, eller kanske en bil som man skulle kunna använda för att ta sig till jobbet. Det finns helt enkelt en mängd situationer när man både behöver och vill få tillgång till snabblån med betalningsanmärkningar. Huruvida man lyckas få ett sådant lån eller inte beror på en mängd faktorer, bland annat hur många anmärkningar man har, hur den ekonomiska situationen ser ut i dagsläget samt om man har betalt av sina skulder eller inte. Om man kommer att få ett lån eller inte kan man aldrig veta på förhand, därför kan det löna sig att ansöka om snabblån med betalningsanmärkningar även om man är tveksam.

 

Snabblån med betalningsanmärkningar utan inkomst – en omöjlighet?

 

Att få snabblån med betalningsanmärkningar är alltså möjligt, förutsatt att anmärkningarna inte är allt för många. Frågan är om det går att få ett sådant lån även om man saknar inkomst? Detta beror förstås också på vilket företag man vänder sig till, eftersom vissa långivare tenderar att vara mer milda i bedömningarna än andra. Att låna helt utan inkomst kan dock i allmänhet vara svårt om det är ett snabblån med betalningsanmärkningar man är ute efter. Även om smslån i regel är ganska små så handlar det ändå om en risk för långivaren, och även om de är villiga att ta större risker än bankerna, så behöver de fortfarande någon form av säkerhet, vilket till exempel kan vara att låntagaren kan visa upp en inkomst. Många företag har krav på att man ska tjäna minst 25000 kronor om året, vilket för övrigt är en väldigt låg summa. Vill man ha snabblån med betalningsanmärkningar bör man vara beredd på att de flesta långivare kommer att kräva att man har någon form av inkomst, men naturligtvis kan det finnas undantag även när det gäller detta.

 

Snabblån med betalningsanmärkningar kan betala gamla skulder

 

Att ha anmärkningar som är registrerade hos Kronofogden är inte alls roligt, och att ha ett aktivt skuldsaldo är om möjligt ännu tristare. Naturligtvis vill de allra flesta göra något åt detta, och man kan faktiskt välja att ta snabblån med betalningsanmärkningar för att betala in den sista delen av skulden och bli fri från skuldsaldot hos Kronofogden. Det kan hända att någon har invändningar mot detta eftersom man ändå fortsätter att vara skuldsatt, men det är viktigt att veta att det ändå blir betydligt billigare eftersom man slipper den snabbt tickande skuldräntan. Dessutom är det klokt att göra på detta sätt eftersom man då kommer närmare den dag då anmärkningarna försvinner och man kan leva som vanligt igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *